Project Description

Beneficiarul proiectului

Leoni Wiring Systems Pitesti

Perioada de implementare

Incepand cu 09.06.2011

Denumirea proiectului

Cablare structurata voce-date pentru fabrica noua Leoni Pitesti din judetul Arges

Prezentarea proiectului

Incepand cu anul 2011 fabrica Leoni din Pitesti s-a aflat intr-un proces de dezvoltare pornind de la aproximativ 400 de angajati si ajungand in prezent la peste 8.000 de angajati. Pentru aceasta dezvoltare avut nevoie de un spatiu nou, mult mai mare decat vechea locatie.

Echipa BLADE a fost implicata in proiectul de cablare structurata a retelei de voce-date, incepand cu anul 2011.

Pana in prezent, am finalizat cu succes 3 proiecte de extindere a fabrici, cel mai mare fiind proiectul din iulie 2013, care a totalizat 1000 de porturi de retea extinzand fabrica Leoni Pitesti la peste 60.000 mp.

Avantajele cablarii structurate cu BLADE

  • Compania noastra are 3 ingineri certificati pe cablare structurata de catre Leoni Kerpen GmbH
  • Experienta de peste 9 ani in cablari structurate de voce-date
  • Personal certificat in arhitecturi de retele de voce-date si securitate
  • Folosim doar materiale premium si refuzam lucrari la care clientii nu pun accent pe calitate
  • Flexibili si responsabili

 

Despre LEONI

Fondata in 1917, LEONI este acum lider global in furnizarea de sisteme de cablare si tehnologie de cablu. La nivel global compania Leoni are fabrici in 32 de tari si in prezent are peste 77,000 de angajati si o cifra de afaceri in 2015 a fost de peste 4,5 miliarde de euro.

In Romania, Leoni are 3 fabrici la Pitesti, Bistrita si Arad.

In judetul Pitesti Leoni reprezinta cel mai mare angajator dupa Dacia Renault, cu un numar de peste 8000 de angajati.

 

Evaluarea proiectului

 

Am decis sa apelam la BLADE pentru proiectele de cablare structurata voce-date in primul rand pentru ca este prima firma certificata de  Leoni Kerpen GmbH in Romania pentru montaj structural de retele cu materiale LEONI (cablu, conectica ehipamente pasive, fibra optica).

Materialele si echipamentele de retea pot fi montate doar conform directivei EL 635 /2009 „New Informatic Infrastructure Implementation”  in conformitate cu cerintele interne LEONI AG.

In perioada colaborarilor am fost placut surprins de profesionalismul inginerilor BLADE – au inteles in detaliu principiile de montaj si viitoarea exploatare a proiectelor. Mai mult, au adus valoare adaugata proiectului prin executia corecta, conforma cu caietul de sarcini transmis de LEONI AG.

De asemenea, lucrarile au fost predate functionale 100% fara necesitatea interventiilor ulterioare iar auditarile facute de specialistii din Germania au aratat ca totul este in termenii stabiliti 110 % (10% provenind din termenul de executie). Predarea proiectelor de catre BLADE catre LEONI WIRING SYSTEMS PITESTI s-a realizat inainte de termenul final.

Multumesc BLADE pentru acceptarea colaborarii cu LEONI WIRING SYSTEM PITESTI in conditiile si termeni stricti impusi de fiecare proiect in parte.

Marius Olteanu – IT  Manager Leoni